OKULUMUZ AVRUPA KALİTE ETİKETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ansınıfı öğretmenlerimiz Ebru ŞAHİN ve Firuze ÇAVUTU okulumuz adına yürüttükleri projelerden Avrupa Kalite Etiketi almışlardır.

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerimizden Ebru ŞAHİN ve Firuze ÇAVULTU'nun birlikte yürüttükleri "Nature Ambassadors/DOĞA ELÇİLERİ eTwinning Projesi Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Proje kuruculuğunu Ebru ŞAHİN'in yaptığı, doğa sevgisi,iklim değişikliği ve geri dönüşüm konulu proje ile öğrencilerde farkındalık oluşturulmuştur. Projede 1 Slovakia,10 Türk ortak olmak üzere tüm proje ortak okulları Kalite Etiketi almıştır. Kuruculuğunu Ebru ŞAHİN'in yaptığı "GERÇEK HAYATI ÖĞRENEN DİJİTAL ÇOCUKLAR" Montessori konulu proje ile "STEM FOR KIDS" STEM konulu proje de Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenlerimize teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

28-10-202128-10-202128-10-202128-10-202128-10-2021