ETWİNNİNG OKULU BAŞVURUSU İŞBİRLİKÇİ ÇALIŞMA

Okulumuz 2020/2022 döneminde yaptığı çalışmalar ile eTwinnin okulu etiketini almıştır.Bu etiketin süresi Aralık 2022 tarihinde sona ermesiyle yine çalışmalarımıza istinaden 2023 yeni dönem eTwinning okulu başvurusu için okulumuz Ulusal Destek Servisi'nden yeniden davet almıştır.

Aşağıda linki bulunan ve tüm okul idareci ve öğretmenlerine açık olarak ayarlanan padlet aracı kullanarak gönüllü öğretmenlerimizin katkısıyla işbirlikçi şekilde 2023 yılı eTwinning Okulu başvurumuz için veri toplayarak başvurmaya karar verilmiştir. Şimdiden emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder kolaylıklar dileriz.